Протестна демонстрация отбелязва 150 дни недоволство на жълтите павета. Софийските булеварди

...
Коментари Харесай

Тикви полетяха към МС на 150 ден от протеста |

Протестна демонстрация отбелязва 150 дни неодобрение на жълтите павета. Софийските булеварди „ Дондуков “ и „ Цар Освободител “ са блокирани от протестиращи против държавното управление и основния прокурор.

По-рано протестиращи обявиха пред БНР, че желаят по-добро и по-справедливо бъдеще: " Крайно време е към този момент да ни чуят, да ни видят "

" Смятам, че митингът извърши ролята си, тъй като това беше нашата цел – да покажем същинското лице на властта. Смятам, че ние успяхме в това ", съобщи протестиращ.

" Показахме, че няма да се примирим, ще продължим да протестираме, желаеме смяна, а не, както всички споделят, замяна ", сподели различен неудовлетворен жител.

Протестиращи от " Системата ни убива " желаеха оставката на държавното управление и приканиха присъстващите да хвърлят тикви по постройката на Министерския съвет.



Малко преди 16.00ч. протестиращи нахлуха на виенския пазар, като отстраниха огражденията пред входа. По-късно се пробваха да нахлуят централата на ГЕРБ. Демонстрантите блокираха кръстовището на " Орлов мост ".

149-и антиправителствен митинг се организира във Варна. Недоволните се събраха в палатковия лагер с цел да изискат още веднъж оставката на държавното управление и основния прокурор Иван Гешев. Акцията във Варна е в поддръжка на 150-ия митинг в София.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР